DB Coating zorgt voor lage beheer- en onderhoudskosten.

DB Coating brengt coatings aan op diverse ondergronden. Hiervoor maken we exclusief gebruik van de coatings van Recoat. Dit zijn transparante, watergedragen coatings speciaal ontwikkelt voor langdurige bescherming van oppervlaktes.

Uw voordeel? Lage beheer- en onderhoudskosten!

Ondergronden moeten regelmatig behandeld worden tegen vuil, water en verwering. Ze slijten snel en dat maakt onderhoud of zelfs vervanging noodzakelijk. DB Coating biedt hier dé perfecte oplossing voor. Wij brengen een geschikte coating aan die geluidsschermen, openbaar vervoer, stations, wanden, viaducten en vloeren beschermt tegen vuil, water, verwering maar ook tegen graffiti en wildplakken. Eenmalige toepassing van deze coatings resulteert in permanente bescherming. Zo wordt periodiek onderhoud overbodig!

verkeersbord

Minder afzetting van wegen.

Er hoeft geen geld uitgegeven te worden aan een dure specialist voor het reinigen van de ondergrond. De graffiti is door iedereen te verwijderen aangezien reiniging geen speciale apparatuur vereist. Het enige wat nodig is voor reiniging van de graffiti is spray en een doek. Dit bespaart u tijd en geld wat u normaliter kwijt bent aan het inhuren van een specialist, en de lange voorbereidingstijd met die specialist.

Doordat er geen speciale apparatuur nodig is die hele rijstroken bezet, wordt afzetting van wegen voorkomen. Het gevolg hiervan is werkruimtebesparing. Geen afzetting van wegen betekent geen verkeersmaatregelen die opgesteld hoeven te worden, en minder files. Dit resulteert in lagere kosten voor het reinigen en maatschappelijke winst doordat er minder files ontstaan!

wegafzetting

Ontmoedigingsbeleid

Tot slot dragen onze diensten bij aan het ontmoedigingsbeleid. Graffiti is eenvoudig door iedereen te reinigen zonder dat hier grote maatregelen voor getroffen moeten worden. Er ontstaat een bewezen ontmoedigingsbeleid. Wanneer de graffitispuiter ziet dat zijn of haar graffiti’s en tags op eenzelfde plek snel verwijderd worden, zal die plek niet nogmaals uitgekozen worden door de graffitispuiter. Dit komt doordat u snel kunt reageren en niet eerst grote processen in gang hoeft te zetten om de graffiti of wildplak posters te verwijderen.
Dit alles resulteert in aanzienlijk lagere beheer- en onderhoudskosten!

ontmoedigingsbeleid

DB Coating biedt de volgende diensten

ANTI GRAFFITI COATING

ANTI GRAFFITI COATING

Treinen, viaducten en geluidsschermen zijn vaak het doelwit van graffitispuiters, tot groot ongenoegen van velen. U wilt niet dat gebouwen, viaducten of publieke plekken vervuild worden door graffiti. De oplossing is het aanbrengen van de Anti Graffiti Coating. Dit zorgt ervoor dat graffiti zich minder makkelijk aan het oppervlak kan hechten. Het reinigen van de ondergrond en het verwijderen van graffiti wordt eenvoudig, en het kan door iedereen gedaan worden. Daarnaast heeft het de unieke eigenschap dat deze ondergrond niet meer gevoelig is voor wildplakken. Dit draagt bij aan het ontmoedigingsbeleid.

VLOERCOATING

VLOERCOATING

Vloeren in openbare ruimtes, zoals stationsgebouwen, galerijen, treinen, trams en metro’s raken makkelijk vervuild door het grote aantal mensen dat er elke dag overheen loopt. Daarnaast kost het veel tijd en geld om dit te onderhouden. DB Coating behandelt deze ondergronden met een speciale vloercoating. Hierdoor is het vloeroppervlak makkelijk te reinigen. Deze vloercoating is zelfs antislip zodat gladheid en daarmee uitglijden voorkomen kan worden..

INFRASTRUCTUUR EN ONROEREND GOED

INFRASTRUCTUUR EN ONROEREND GOED

Er bestaat ook infrastructuur waar geen overlast wordt ondervonden van graffiti, zoals hoge geluidswanden, waar vanaf een bepaalde hoogte mensen niet meer bij kunnen. Maar deze wanden wilt u wel beschermen tegen vuilaanhechting zodat infrastructuur er representatief uitziet. U voorkomt hiermee imagoschade door alg, mos en roetdeeltjes die leiden tot groene, vieze oppervlaktes. Op deze hoogte is het niet nodig om een Anti Graffiti coating aan te brengen maar volstaat een transparante, vuil- en waterafstotende coating. Het aanbrengen van deze coating verlaagt de reinigingsfrequentie. Met deze coating behandelen we bijvoorbeeld beton, kunststof en metalen ondergronden. Recoat producten hebben de unieke eigenschap dat oude, verkleurde en gedegradeerde ondergronden die zijn aangetast door UV licht weer worden hersteld. De kleur wordt volledig opgehaald en het product heeft een tweede leven gekregen.

Wilt u weten of een bepaalde ondergrond ook behandeld kan worden met onze coatings of heeft u vragen?

Neem contact op met ons!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.