Duurzame en Milieuvriendelijke coating.

DB Coating streeft naar duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk dat de coatings die we gebruiken duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Dit is de reden voor de samenwerking met Recoat.

Uw voordeel? Niet alleen bescherming van ondergronden maar ook nog met een duurzame en milieuvriendelijke coating!

De coatings van Recoat bevatten extreem weinig oplosmiddel en zijn water gedragen. Wij zien helaas nog vaak dat onze concurrenten gebruik maken van coatings met veel meer oplosmiddel en dit komt het milieu niet ten goede. Wanden, vloeren, viaducten, treinen en geluidsschermen die behandeld zijn met onze coatings zijn veel eenvoudiger te reinigen en de reinigingsfrequentie is vele malen lager. Hierdoor is minder onderhoud en reiniging nodig waarbij gevaarlijke stoffen vrijkomen.

Het aanbrengen van coatings verlengt de levensduur van de ondergrond. De kleur wordt hersteld. Door UV blockers in de coatings wordt de kleur niet aangetast door weersinvloeden. Zo kan vervanging of periodiek onderhoud voorkomen worden. Dit leidt tot duurzame ondergronden. Hierdoor is productie van grondstoffen voor vervanging of onderhoud ook overbodig. Op deze manier draagt DB Coating dus ook bij aan een beter milieu.

recoat-floor-5-liter-met-800ml-hardener

Schonere omgeving

Het aanbrengen van de duurzame en milieuvriendelijke coating leidt tot een schonere omgeving. Vuil en graffiti hecht zich minder makkelijk aan een oppervlak en oppervlaktes kunnen eenvoudig gereinigd worden. Het onderhoud van bruggen, viaducten, galerijen, treinen, metro’s, trams en geluidsschermen kan veel tijd en geld kosten waarbij milieuonvriendelijke producten gebruikt worden.  Dat is met onze coatings verleden tijd, deze oppervlaktes zijn duurzaam na behandeling. Zo blijven alle ondergronden permanent beschermd en wordt de kleur hersteld. Imagoschade doordat oppervlaktes er niet meer representatief uitzien wordt hiermee voorkomen.

schonere omgeving

DB Coating biedt de volgende diensten

ANTI GRAFFITI COATING

ANTI GRAFFITI COATING

Het vervuilen van infrastructuur met graffiti is een veelvoorkomend probleem. DB Coating heeft de oplossing. In plaats van de graffiti verwijderen met milieuonvriendelijke producten is het ook mogelijk om graffiti eenvoudig te verwijderen. Wij behandelen de ondergrond met een duurzame Anti Graffiti coating. Hierdoor hecht de graffiti minder makkelijk aan de ondergrond en is de graffiti eenvoudig te verwijderen. Dit reinigen en verwijderen van graffiti kan door iedereen gedaan worden in het dagelijks onderhoud. Tevens zijn er geen milieuonvriendelijke producten meer voor nodig. Daarnaast heeft het de unieke eigenschap dat deze ondergrond ook niet meer gevoelig is voor wildplakken. Dit draagt bij aan het ontmoedigingsbeleid.

VLOERCOATING

VLOERCOATING

Vloeren in openbare ruimtes zoals stationsgebouwen, galerijen, treinen, trams en metro’s beschermen tegen vuil en gladheid? Wij behandelen deze ondergronden met een duurzame vloercoating met antislip. Deze vloercoating is water gedragen en bevat weinig oplosmiddel. DB Coating brengt deze vloercoating aan op uw ondergrond zodat periodiek onderhoud of vervanging overbodig wordt.

INFRASTRUCTUUR EN ONROEREND GOED

INFRASTRUCTUUR EN ONROEREND GOED

Iedereen houdt van een schone omgeving. Vuil is een boosdoener op bijvoorbeeld beton, kunststof en metaal. Deze ondergronden kunnen beschermd worden door deze te laten behandelen door DB Coating. Wij beschermen wanden, viaducten en bruggen door een coating aan te brengen die vuil- en waterafstotend is. U voorkomt hiermee imagoschade door alg, mos en roetdeeltjes die leiden tot groene, vieze oppervlaktes.

Wilt u weten of een bepaalde ondergrond ook behandeld kan worden met onze coatings of heeft u vragen?

Neem contact op met ons!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.