De oprichters

Hein van Dommelen

Ik heb jarenlange ervaring in de infrastructurele wereld en wordt voornamelijk aangetrokken door spoorwegen en civiele kunstwerken. Het is zonde dat deze werken en vervoersmiddelen vervuild raken. Ze worden aangetast door de ‘graffiti- artiesten’ en vervuiling door bijvoorbeeld roetdeeltjes, schimmel, alg, mossen en wildplakken. Mijn grootste doel is de leefomgeving schoner te maken, deze makkelijker schoon te houden en daarmee lagere beheer- en onderhoudskosten. Dat is mijn passie en drijfveer voor DB Coating. Omdat ik jarenlang actief ben binnen de infrastructurele wereld, weet ik wat de raakvlakken en regelgevingen zijn om de coatings toe te kunnen passen. Ik kan dit inzetten om u daarmee binnen DB Coating van passend advies te dienen!

Sander van den Berg

Actief, gepassioneerd en betrokken bij het onderhouden van allerlei ondergronden en materialen. Na het onderhouden van vastgoed zie ik nu de mogelijkheid om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken. Openbare vervoersmiddelen, civiele objecten maar ook het elektriciteitskastje bij u in de wijk is vaak vervuild door moeder natuur of vandalen die kunstzinnig bezig zijn geweest. Met mijn kennis hebben wij al jaren het mooiste vastgoed mogen onderhouden. Maar vanaf nu wil ik wat bijdrage aan onze maatschappij zodat iedereen in een mooie en schone omgeving kan leven met lagere beheers- en onderhoudskosten. Ik kan u adviseren over materialen en de coatings die we daarop toe kunnen passen. Het meedenken en adviseren in het meerjarenonderhoud is geen probleem. Een mooiere wereld tegen minder kosten, dat maakt mij gelukkig.

De oprichters

Wij zijn uw coatingbedrijf.

  • Anti Graffiti Coatings
  • Beton Coatings
  • Vloer Coatings
Neem contact op met ons!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.