DB Coating:
alle kennis onder één dak

DB Coating is dé coatingexpert. We hebben expertise uit verschillende vakgebieden in huis. Dit maakt DB Coating dé perfecte applicateur van coatings. Wij zijn gespecialiseerd in infrastructuur, in onroerend goed en in coatings. Expertise in deze vakgebieden maakt DB Coating uniek.

Uw voordeel? Alle kennis onder één dak, zodat we u kunnen voorzien van goed advies!

We zijn coatingexpert door onze expertise in de coatingsbranche én in de civiele techniek. De kennis in beide vakgebieden helpt ons nog beter te begrijpen waar de klant behoefte aan heeft en zo kunnen we u van de juiste informatie voorzien.

Dé coatingexpert

Tot slot hebben we ook veel kennis over het product zelf. Dit komt doordat wij het productieproces op de voet volgen en regelmatig overleggen met de producent van de coatings. Zo zijn we altijd tot in detail op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en cruciale kennis over het aanbrengen van de coating.

Kostenbesparing in beheer en onderhoud is ons doel. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, hoe u het beste kosten kunt besparen. Onze expertise zorgt ervoor dat we u perfect kunnen adviseren over deze kostenbesparing. Bekijk hier wie wij zijn! 

infogram db coating

DB Coating biedt de volgende diensten

ANTI GRAFFITI COATING

ANTI GRAFFITI COATING

DB Coating heeft veel ervaring met het verwijderen van graffiti. Wij zien het al jaren als een uitdaging om schade en kosten door graffiti te voorkomen en vinden het al jaren vervelend dat dit niet voorkomen kan worden. Wij brengen daarom op ondergronden die interessant zijn voor graffitispuiters een Anti Graffiti coating aan. Hierdoor kan graffiti eenvoudig, door iedereen gereinigd worden. Dit ontmoedigt graffitispuiters om op dezelfde plek nogmaals graffiti aan te brengen.

VLOERCOATING

VLOERCOATING

Wij hebben ook veel kennis over het beschermen van vloeren tegen vuil en water. Het onderhouden van vloeren kan veel tijd en geld kosten. Wij behandelen vloeren of galerijen daarom met een vloercoating met antislip. Deze coating is vuilafstotend en voorkomt gladheid en daarmee uitglijden. Langdurige bescherming van uw vloeren maakt onderhoud en vervanging overbodig.

INFRASTRUCTUUR EN ONROEREND GOED

INFRASTRUCTUUR EN ONROEREND GOED

Wij hebben door de jaren heen veel ervaring met het onderhoud van infrastructuur en onroerend goed. Dit is altijd tijdrovend en duur. Daarom is DB Coating specialist in het behandelen van diverse ondergronden zoals beton, kunststof en metaal. Er wordt een vuil- en waterafstotende coating aangebracht die permanente bescherming biedt. Zo leidt u geen imagoschade doordat uw ondergronden er altijd representatief uitzien. De kleur wordt hersteld en uw ondergronden worden niet meer bevuild door alg, mos en roetdeeltjes.

Wilt u weten of een bepaalde ondergrond ook behandeld kan worden met onze coatings of heeft u vragen?

Neem contact op met ons!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.