DB Coating past betoncoating toe.

Beton beschermen tegen vuil en water? DB Coating past een transparante betoncoating toe die ervoor zorgt dat vuil en water zich niet meer kan hechten aan de ondergrond. Deze coating beschermt de ondergrond niet alleen tegen vuil en water maar ook tegen slijtage en weersinvloeden. Uw omgeving schoon en netjes houden? Behandel het beton met een betoncoating.

Deze betoncoating biedt verschillende voordelen. Ten eerste daalt de reinigingsfrequentie. Het onderhoud dat nodig is voor het schoonhouden van de ondergrond is minimaal aangezien de coating sterk vuil- en waterafstotend is. Ten tweede worden de originele kleur en staat hersteld waardoor de oppervlakte er weer uitziet als nieuw. Dit maakt vervanging of vernieuwing overbodig. Al deze voordelen leiden gezamenlijk tot aanzienlijk lagere beheer- en onderhoudskosten.

Betoncoating

Betoncoating aanbrengen.

Voor het coaten van beton maken wij gebruik van de Recoat Concrete coating. Dit is een coating speciaal ontwikkeld voor het beschermen van ondergronden. De Recoat Concrete is niet alleen toepasbaar op betonnen ondergronden maar tevens op vele soorten natuursteen, kunstwerken en gevelbekleding zoals Trespa.

Wij werken nauw samen met de producent van de coating waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

concrete coating

Waarom DB Coating.

LAGERE BEHEER- EN ONDERHOUDSKOSTEN

LAGERE BEHEER- EN ONDERHOUDSKOSTEN

Beton beschermen met behulp van een betoncoating leidt tot aanzienlijke daling in beheer- en onderhoudskosten. Vervanging en veelvuldig onderhoud zijn niet meer nodig. Minimale reiniging is voldoende voor het schoonhouden van behandelde oppervlaktes. Wij adviseren u graag met betrekking tot de beste kostenbesparing! Lees hier meer over deze kostenbesparing. Meer informatie over kostenbesparing vindt u hier.

DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK

DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK

De betoncoating van Recoat is duurzaam en milieuvriendelijk. Deze coating bevat extreem weinig oplosmiddel én is water gedragen. Dit maakt het een milieuvriendelijkere oplossing dan vele andere coatings. Deze coatings zijn ook nog eens erg eenvoudig te verwerken, een ondergrond hoeft niet geschuurd te worden, enkel grondige reiniging is voldoende. Hierdoor komen er minder schadelijke stoffen vrij. Meer informatie over duurzame en milieuvriendelijke coating vindt u hier. 

ALLE KENNIS ONDER ÉÉN DAK

ALLE KENNIS ONDER ÉÉN DAK

DB Coating brengt jarenlange ervaring in de onderhoudsbranche met zich mee. Mede dankzij deze ervaring in zowel onroerend goed, infrastructuur en civiele techniek, kunnen wij u voorzien van optimaal advies voor het behandelen van beton. Meer informatie over deze kennis vindt u hier.

DB Coating biedt de volgende diensten: vloercoatings, anti graffiti coatings en coatings voor onderhoud in de infrastructuur en civiele techniek. Geïnteresseerd in onze werkzaamheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op met ons!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.