DB Coating past vloercoating toe.

Vloeren beschermen tegen onder andere slijtage en weersinvloeden? Dit doet u met een vloercoating. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings. Hiervoor werken wij samen met Recoat. Zij produceren coatings met verschillende toepassingsmogelijkheden. Zo heeft Recoat onder andere een blanke vloercoating ontwikkeld voor het onderhoud van vloeren.

De transparante vloercoating van Recoat zorgt ervoor dat de kleur en staat van de vloer hersteld wordt. Daarnaast is de vloer na behandeling met deze coating permanent beschermd tegen slijtage, weersinvloeden, mos, alg, roetdeeltjes, water en vuil. De vloer ziet er weer uit als nieuw én blijft er zo uitzien.

Een ander voordeel van deze vloercoating is de antislip werking. Gladheid wordt voorkomen waardoor mensen minder gemakkelijk uitglijden. De antislip treedt in werking wanneer de vloer nat wordt.

vloercoating recoat

Vloercoating aanbrengen.

Het aanbrengen van een coating is een aantrekkelijke oplossing voor het onderhouden van vloeren. Wij brengen de coating aan waarna nog maar minimaal onderhoud nodig is. Met onze jarenlange ervaring in de onderhoudsbranche weten we als geen ander dat onderhoudskosten voor ondergronden erg hoog zijn. Deze kosten worden aanzienlijk verlaagd wanneer u uw vloeren door ons laat coaten. Het is vooral een interessant alternatief voor de infrastructuur, civiele techniek en onroerend goed. Zo is deze coating geschikt voor toepassing in openbare ruimtes zoals stationshallen, galerijen, treinen, trams, metro’s en wegen.

vloercoating

Waarom DB Coating.

LAGERE BEHEER- EN ONDERHOUDSKOSTEN

LAGERE BEHEER- EN ONDERHOUDSKOSTEN

Het laten aanbrengen van een vloercoating door DB Coating zorgt voor aanzienlijk lagere beheer- en onderhoudskosten. Doordat deze coating sterk vuil- en waterafstotend is hecht er geen vuil en water meer aan de vloer. Het schoonhouden van de behandelde vloer vergt slechts minimaal onderhoud. Daarnaast wordt vervanging voorkomen waardoor deze kosten tevens bespaard worden. Meer informatie over kostenbesparing vindt u hier.

DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK

DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK

De vloercoating die wij toepassen bevat extreem weinig oplosmiddel én is water gedragen. Daarnaast is het niet nodig om de vloer te schuren voor behandeling waardoor er geen schadelijke stoffen vrijkomen als gevolg van het schuren. De levensduur van de vloer wordt met behandeling onbeperkt verlengd wat vervanging en veelvuldig onderhoud overbodig maakt, dit beperkt ook de productie van schadelijke grondstoffen voor bijvoorbeeld vervanging. Dit maakt het een erg milieuvriendelijk alternatief voor het onderhouden van vloeren. Meer informatie over duurzame en milieuvriendelijke coating vindt u hier. 

ALLE KENNIS ONDER ÉÉN DAK

ALLE KENNIS ONDER ÉÉN DAK

DB Coating heeft ervaring in zowel de onderhoudsbranche als de civiele techniek. Door onze jarenlange ervaring in beide gebieden kunnen wij u van optimaal advies voorzien voor het besparen van kosten in onderhoud. Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en kom achter hoe wij u kunnen helpen. Meer informatie over deze kennis vindt u hier.

DB Coating biedt de volgende diensten: vloercoatings, anti graffiti coatings en coatings voor onderhoud in de infrastructuur en civiele techniek. Geïnteresseerd in onze werkzaamheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op met ons!

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.